Slik oppretter du en liste over kontoer for automatisk sjekking

Slik oppretter du en liste over kontoer for automatisk sjekking:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Velg delen Personvern.
  3. I blokken Datalekkasjekontroll klikker du på Søk etter lekkasjer-knappen.

Vinduet Datalekkasjekontroll vil da åpne.

4. I feltet Sjekk flere kontoer angir du e-postadressen til kontoen du vil legge til i listen for automatisk sjekking og klikker på knappen Sjekk.

Kontoen du har lagt til vises i listen Kontoer.

Det kan hende at legge til kontoer i listen for automatisk sjekking ikke er tilgjengelig i området du bor i.